Kleinspitz & Mittelspitzer til Salgs

Vi har for øyeblikket ingen valer for salg, men vi venter nye valper 7 og 29 april. Vi søker også forverter til tispe å hannhund fra disse kullene.

Er du interessert i valp fra oss kontakt oss i første omgang Via tlf 99305215,  Facebook eller mail

Fortell litt om deg selv/familien, hvem du/dere er og hvor du/dere bor. Fortell om hvordan hverdagen til en valp/hund vil bli hos deg/dere og hva du/dere ønsker i valpen. 

Mittelspitz Valp Starspitz Yellow Diamond
Kleinspitz-Simba-X-SimbaVonZwerenKonig

Vi Søker flere forverter/deleiere

Vi har en liten Kleinspitz Gutt Simba på 3 år som vi vurderer å sette ut på foravtale om rett eier dukker opp. Vi ønsker ett rolig liv for han å ikke en famille med barn. Han er en superskjønn gutt, med lavt energi nivå men livlig å leiken når du tar kontakt med han. han klarer seg fint hjemme noen timer alene, går kjempebra sammen med andre hunder, han liker ikke fremmede personer men alle som blir kjent med han elsker han. Han er rett å slett bare en superskjønn gutt!

Deleide og forhunder  selges til redusert pris fordi vi ønsker å beholde avlsrett på dem. For å være forvert må du være villig til ett tettere sammarbeid med oss å du må klare at hunden i perioder vil være borte på besøk hos oss.  Du må også bo max en time unna Svelvik.

Ved interesse kontakt oss i første omgang Via Facebook eller mail

Fortell litt om deg selv/familien, hvem du/dere er og hvor du/dere bor. Fortell om hvordan hverdagen til en valp/hund vil bli hos deg/dere og hva du/dere ønsker i valpen